eTwinning Projesi-ÜNLÜ TÜRK BİLGİNLERİNİ KEŞFEDELİM

Projemiz,   okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Hatun ÜNAL'ın katılımıyla gerçekleştirilmektedir.

Projemizde toplamda 12 ortak bulunmakta ve bunlarından iki ortağımız Azerbaycan'dan on ortağımız Türk ortaklarımızdan oluşmaktadır. Okulumuzda projemize 6. sınıf öğrencilerimiz katılmaktadır. Projemizin adı "ÜNLÜ TÜRK BİLGİNLERİNİ KEŞFEDELİM" dir. Proje çalışmalarımız Eylül ayı itibarıyla başladı ve Ocak ayında sona erecektir. Projemizle; öğrencilerimize geçmişte yaşamış ünlü Türk bilginlerini ayrıntılı olarak tanıtarak,günümüz dünyasına kıyasla yaşadıkları çağın imkanları dahilinde bile,sorun çözme,bilgi,beceri ve ileri görüşlülükle neler yapılabileceğinin fark edilmesi amaçlanmaktayız.Bu çalışma ile öğrencilerimizin her ay belirlediğimiz ve plan dahilinde olan ünlü Türk büyüğünü tanımasını ve diğer paydaşlarla ortak çalışmalar yaparak etkin öğrenme sağlamayı amaçlıyoruz. Bu süreçte de öğrencilerimiz birçok web 2.0 araçlarını aktif kullanmalarını hedeflemekteyiz. Ayrıca, öğrencilerimiz İnternet güvenliği hakkında bilgi edinecek ve projemizde yer alan farklı okullardan ve ülkelerden arkadaş edinerek sosyalleşeceklerdir.

14-09-2021

Yayın: 05.09.2021 - Güncelleme: 20.10.2021 11:58 - Görüntülenme: 272