Sayılarla Eğlen Gizemini Öğren (Have Fun Whit Numbers And Learn The Mystery) e Twinning projesine başladık.

Sayılarla Eğlen Gizemini Öğren e twinning projesi okulumuzdaki 6.sınıf öğrencilerinin katılımıyla matematik öğretmeni Mücahit ŞAHİN koordinatörlüğünde başlamıştır. Projede 1 Azerbaycanlı, 1 Ürdünlü ve 10 Türk öğretmen görev alıyor. Bu projenin amacı günlük hayatta ve doğada sıkça rastladığımız ama farketmedigimiz matematikle ilgili sayı, örüntü ve şekilleri araştırıp öğrenmek ve bunu yaparken de eğlenmek, öğrencilerin matematiğe karşı olan olumsuz ön yargılarını ortadan kaldırıp öz güvenlerini arttırmak. Proje Ekim ayında başlayıp Nisan ayında sona erecektir. Projenin ilk konusu Kasım ayı olması dolayısıyla "Atatürk'ün Hayatındaki 19 Sayısı" dır.

30-11-2023

Yayın: 30.11.2023 - Güncelleme: 30.11.2023 11:36 - Görüntülenme: 142