Alparslan Ortaokulu

İnönü Mah. 20 11.Sokak No 2 Şehit Rüstem Demirbaş Polis Merkez Amirliği Karşısı
Vizyon
Tüm eğitim kurumları ve çalışanları ile değişime ve yenileşmeye açık, çevresiyle ve paydaşlarıyla iyi iletişim kurabilen, bir sonraki süreç müşterimizdir felsefesini benimseyen kurum olmaktır.
Misyon
Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmak için milli,manevi,ahlaki değerlere sahip, Türk örf ve geleneklerini benimsemiş, teknolojinin her türlü imkanlarından yararlanarak çağdaş ve bilimsel araştırmalar yapabilen, öğrenmeyi öğrenen, problem çözebilme yeteneğine erişmiş bireyler yetiştiren eğitim kurumları oluşturmaktır.
Otobüs, Taksi
Alibaba mevkii
Merkez (Çarşı merkezine 5-10 dakika yürüme mesafesindedir)
WUSHU, HALK OYUNLARI
Proje Çalışmaları
12.TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Arası Proje Yarışmasında Bölge finaline bir proje ile ve 13. TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Arası Proje Yarışmasında Bölge finaline iki proje ile katılım sağladık. SİRO ROBOT YARIŞMASI FİNALE KALAN PROJELER ARASINDA 10. OLDUK. Her yıl düzenli olarak TEKNOFEST yarışmalarına katılım sağlıyoruz.