SİVAS / MERKEZ - Alparslan Ortaokulu

Ara

Hoşgörünün en büyük temsilcisi olan Mevlana Calaleddin Rumi'nin 750. vuslat yıldönümü dolayısıyla okulumuzda tören düzenlenmiştir.

Ara

Hedef projesi Bilim alanı ile ilgili Fen Bilimleri dersi kapsamında deneyler yapıyoruz.

Kas

Sayılarla Eğlen Gizemini Öğren (Have Fun Whit Numbers And Learn The Mystery) e Twinning projesi  kasım ayı etkinliğimiz "Atatürk'ün Hayatındaki 19 Sayısı" çalışmasıdır. Öğrencilerimiz web2 araçlarını kullanarak ve resimler çizerek pano çalışması yapmışlardır.

Kas

Sayılarla Eğlen Gizemini Öğren (Have Fun Whit Numbers And Learn The Mystery) e Twinning projesi kasım ayı değerlendirme toplantımızı yaptık.

Kas

Sayılarla Eğlen Gizemini Öğren (Have Fun Whit Numbers And Learn The Mystery) e Twinning projesi öğrenci tanışma toplantısısı yapıldı.

Kas

Sayılarla Eğlen Gizemini Öğren (Have Fun Whit Numbers And Learn The Mystery) e Twinning projesi e güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kas

Sayılarla Eğlen Gizemini Öğren (Have Fun Whit Numbers And Learn The Mystery) e Twinning projesi tanışma toplantımız yapılmıştır.

Kas

Sayılarla Eğlen Gizemini Öğren (Have Fun Whit Numbers And Learn The Mystery) e Twinning projesi görev dağılım toplantısı yapıldı.

Kas

Sayılarla Eğlen Gizemini Öğren (Have Fun Whit Numbers And Learn The Mystery) e Twinning projesi çalışmasıyla ilgili öğrenci tekonoji kullanımı çalışması yapıldı.