Eyl

Okulumuz rehber öğretmeni Şahinde İrem ARI tarafından öğretmenlere yapılması planlanan salgın hastalık psikoeğitim programı kapsamında "Salgın hastalık sonrası psikolojik sağlamlılığı güçlendirme ve öğrencilerin okula uyumunu desteklemek" adlı sunumla okulumuz öğretmenlerine bilgilendirme yapılmıştır.

Ağu

Sivasspor-Kopenhag Maçında tribündeki yerini alan okulumuz öğrencileri Maç Boyunca Coşkulu Tezahüratlarla Takımlarına destek verdiler. Öğrencilerimize bu imkanı sağlayan sayın valimiz @valisalih_ayhan ve İl Müdürümüz @ebubekirsavasci ya öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ağu

Telafide ben de varım" etkinliklerimiz kapsamında bu gün ki durağımız Sivasspor Atlı spor kulubüydü. Atlar hakkında bilgi alan öğrencilerimiz at binme keyfini doya doya yaşadı. Etkinlikte ulaşım desteği sağlayan Sivas belediyesine öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ağu

Sivas Valiliği Himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğümüzce Yürütülen Minik Yiğidolar Takımına Sahip Çıkıyor Projesi kapsamında Sayın Valimizi ziyaretinin ardından tribünlerdeki yerini alan okulumuz öğrencileri Sivasspor'a büyük destek verdi. Mücadele boyunca yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek olan Minik Yiğidolar, tribünlere renk kattı. Öğrencilerimize Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı, Şube Müdürümüz Hülya Bozbıyık 'ta eşlik etti.

Ağu

Telafi eğitimlerine katılan öğrencilerimizin hazırladığı solo türkü, halkoyunları gösterisi ve sportif gösteriler velilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Gösterinin ardından 5. Sınıfa başlayan öğrenci ve velilere oryantasyon eğitimi ve okul tanıtımı yapıldı. Emeği geçen öğrencilerimize, halkoyunları eğitmenimiz Çiğdem Çimen Polatgil ve programı hazırlayan Müdür Yardımcımız Bahaddin Akgül 'e teşekkür ederiz.

Ağu

100 yıl önce 5 ila 13 yaş arasındaki çocukların meslek edindikleri ve ülke ekonomisine katkı sağladıkları Sanayi Mektebi müzesini gezerken bizleri 100 yıl öncesine götüren müze çalışanlarına, buraların müze olmasına vesile olan başta Valimiz @valisalih_ayhan 'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu haftaki Telafide ben de varım etkinliklerimizi müze gezisiyle noktaladık.

Ağu

Telafi eğitimlerimiz hız kesmeden devam ediyor.

Ağu

Telafi eğitimlerimiz hız kesmeden devam ediyor.

Ağu

En uzun gecelerden biriydi Türk tarihindeki. Güneş bir türlü doğmak bilmezken hainler uçakları kaldırmasın diye yakılan tarlaların ateşi aydınlattı gökyüzünü. Köprüdeki trafik değildi ana haberlerin konusu...Can pazarıydı... Salalar bir ölümün ilanı için değil; yüce bir milletin kan dökerek yeniden dirilişi için okundu. Geçmişini bilmeyen milletler geleceğini tayin edemez..15 Temmuz 'u çocuklarımız da bilsin diye hep birlikte Şafak Vakti filmini izledik. Rabbimiz bir daha böyle kötü günler ve ağır geceler yaşatmasın. Bu haftaki Telafide ben de varım etkinliklerimizi Şafak vakti ile bitirdik. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin beye öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ağu

Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı, Alparslan Ortaokulunda "Telafide Ben de Varım" Etkinliklerine Katılan Öğrencilerle Bir Araya Geldi.

Ağu

Telafide bizde varız. Etkinliklerimiz 5 Temmuz itibariyle başladı.

Haz

İngilizce öğretmenimiz Alper GÜVERİ'nin koordine ettiği, Mart ayında başladığımız "Creative Methods in Elt" adlı projemizi Haziran ayının ilk haftası itibarıyla tamamladık. Birçok yaratıcı metottan ve web 2.0 araçlarından faydalanarak, disiplinlerarası yaklaşım gerçekleştirerek oldukça faydalı bir projeyi tamamlamış bulunuyoruz. Bu güzel projede yer alan öğrencilerimiz Emine Ç, Berranur A, Metehan K, Eslem Sena I, Zekiye A, Eda B, Azra I, Nurbanu D, Sudenaz E, Huzeyfe Y, proje katılım sertifikalarını törenle aldılar. Öğrencilerimize projemizdeki emekleri ve başarılı çalışmaları için çok teşekkür ederiz.

May

Proje öğrencilerimiz ve ortaklarımızla çevrim içi ortamda bir araya gelerek ortak ürün "Icons of Partner Cities" eBook çalışmamızı sunduk. Çalışmamızda, öğrencilerimiz memleketlerinin simge yerlerini sesli bir şekilde İngilizce tanıttılar. Okulumuz proje öğrencileri ise Sivas Kongre Müzesi ve Divriği Ulu Cami ve Darüşiffası'nı çalışmamızda tanıttılar.